NYHEDSBREVET

DE SENESTE TT-NYHEDER

DET SENESTE NYHEDSBREV


Cirka hvert halve år udgiver vi vores nyhedsbrev, der bliver sendt til alle vores årskortholdere eller interessemedlemmer. Her får man ofte nyheder om teatrets forestillinger og foreningsliv, før de kommer på de sociale medier eller i aviserne.

NR. 04 – Efterår 2019. Den seneste udgave af nyhedsbrevet er fra oktober 2019. Her kunne vores årskortholdere og interessemedlemmer læse om offentliggørelsen af teatrets store jubilæumssatsning GREASE, der skal spille i august 2020. Man kunne desuden læse om teatrets efterårsforestilling for 2019 BURNING LOVE, hvor forestillingens scenograf, Jens Pociot, fortalte om sit arbejde med den omfattende scenografi, der krævede mere end 2.500 blomster. Du finder nyhedsbrevet her.

FÅ NYHEDERNE FØRST


Èn af fordelene ved at være årskortholder på teatret er, at vores nyhedsbrev altid bliver sendt til vores årskortholdere, før det kommer ind på vores hjemmesiden.

Du kan læse mere om fordelene ved vores årskortsordning lige her.

TIDLIGERE UDGAVER


NR. 03 – Forår 2019. Teatrets tredje nyhedsbrev blev udgivet i februar 2019 og omhandlede forårssæsonen. Nyhedsbrevet fokuserede først og fremmest på teatrets (på det tidspunkt) nye årskortsystem. Vi inviterede også vores årskortholdere til teatrets halvårlige arbejdsdag. Derudover var der nyt om BARE MIG SELV-forestillingen, og så kunne man læse et interview med Line Møller Mikkelsen, der som medlem af teatret gav sine bud på, hvad der var værd at se i den kommende sæson.

Du finder nyhedsbrevet her.

NR. 02 – Efterår 2018. Den anden udgave af nyhedsbrevet fra september 2018 var spækket med forestillingsnyheder. Vi rundede først kærlighedsdramaet KONSTELLATIONER, der netop havde haft premiere, da nyhedsbrevet blev publiceret. Derudover gjorde vi klar til sidste del af kønstrilogien: PIS!, der skulle spille i november 2018. Vi offentliggjorde desuden nyheden om, at publikumssuccesen BARE MIG SELV skulle spille igen til foråret – denne gang i en ny opsætning med fire unge kvinder på scenen.

Du finder nyhedsbrevet her.

NR. 01 – Forår 2018. Vi sendte vores nyhedsbrev ud for første gang i februar 2018. Det handlede først og fremmest om teatrets nye billetsystem, hvor årskortholdere og interessemedlemmer nu kunne bestille deres gratisbilletter til forestillingerne endnu nemmere end før. Derudover var der forestillingsnyt, da vi rundede både den kommende devisingforestilling med fire unge mænd, BARE MIG SELV og Line Knutzons absurde drama SPLINTEN I HJERTET, der skulle spille i henholdsvis marts og april.

Du finder nyhedsbrevet her.

NYHEDSBREVET

DE SENESTE TT-NYHEDER

Cirka hvert halve år udgiver vi vores nyhedsbrev, der bliver sendt til alle vores årskortholdere eller interessemedlemmer. Her får man ofte nyheder om teatrets forestillinger og foreningsliv, før de kommer på de sociale medier eller i aviserne. På denne side kan du se og læse det seneste nyhedsbrev, vi har udgivet, samt alle vores tidligere udgaver.

SENESTE UDGAVE (EFTERÅR 2019)


Den seneste udgave af nyhedsbrevet er fra oktober 2019. Her kunne vores årskortholdere og interessemedlemmer læse om offentliggørelsen af teatrets store jubilæumssatsning GREASE, der skal spille i august 2020. Man kunne desuden læse om teatret efterårsforestilling for 2019 BURNING LOVE. Du finder nyhedsbrevet her.

TIDLIGERE UDGAVER


FORÅR 2019
Her kan du læse tidligere udgaver af teatrets nyhedsbrev. Dette nyhedsbrev udgivet i februar 2019 omhandlede teatrets nye årskortsystem, forestillingen BARE MIG SELV og et interview med Line Møller Mikkelsen, der er medlem på teatret. Du læser  nyhedsbrevet her.

EFTERÅR 2018
Anden udgave af nyhedsbrevet fra september 2018 var spækket med forestillingsnyheder. Vi rundede KONSTELLATIONER og PIS!, der spillede i efteråret 2018 samt så frem mod BARE MIG SELV, der nu skulle spille med kvinder i det kommende forår. Du læser det her.

FORÅR 2018
Første udgave af nyhedsbrevet udkom i ferbruar 2018. Det omhandlede BARE MIG SELV-forestillingen med de fire unge herrer, der spillede i marts 2018. Desuden kunne man læse om teatrets nye billetsystem. Nyhedsbrevet findes her.