GREASE

OBS! RYKKET TIL 2021

Kære venner af Tårnby Teater.

Den særlige tid med corona-virus har naturligt også haft sin indvirkning på vores forening. Det har derfor hverken været muligt at øve eller tage imod publikummer siden marts. Alle vores børne- og ungdomshold har måttet aflyse deres forestillinger henover foråret, og nu må vi desværre også erkende, at det ikke er muligt at gennemføre vores store jubilæumsforestilling GREASE til sommer.

Til gengæld er vi meget glade for at kunne meddele, at GREASE kommer til at spille på Tårnby Teater i sommeren 2021 i stedet.

Hvis du allerede har købt billet til GREASE, har du følgende muligheder:
1) Du kan vælge at overføre billetten til næste års GREASE-forestilling. I så fald skal du ikke gøre noget – din billet gælder automatisk. Vi kontakter dig i starten af 2021 omkring, hvilken dato til næste års forestillinger, din billet skal gælde.

2) Du kan ombytte din billet til halvanden års årskort til teatret. Som årskortholder får man gratis adgang til teatrets fredagscaféer og normale forestillinger. Til efteråret har vi premiere på forestillingen “Kalle og Bakke”, og årskortholdere har også gratis adgang til næste sæsons børne- og ungdomsholdforestillinger. Til GREASE i 2021 har årskortholdere ikke gratis adgang, men vil til gengæld blive inviteret gratis til forestillingens forpremiere. Man får desuden billigere drikkevarer i teatrets bar. Hvis du ombytter din GREASE-billet til et årskort, gælder årskortet i resten af 2020 og hele 2021. Ønsker du dette, skal du skrive til billet@taarnbyteater.dk med dit navn og ordrenummer.

3) Du kan vælge at få refunderet din billet og dermed få pengene tilbage. I så fald skal du også skrive til billet@taarnbyteater.dk med dit navn og ordrenummeret.

Særligt for dig, som har købt gavepakker:
Hvis du har købt/indløst billet til GREASE med en rabatkode fra vores jule- eller valentins-gavepakker, har du samme muligheder som ovenfor.

1) Du kan overføre billetten (og de medfølgende goder med snacks og/eller drikkelse) til næste års GREASE-forestillinger.Vi kontakter dig for at finde den rigtige dato til næste års forestilling.

2) Du kan ombytte gavepakkebilletten til halvanden års årskort – du vil i så fald få samme fordele som beskrevet ovenfor, men du vil ikke få de goder, der hørte til gavepakken. 

3) Du kan få billetten refunderet ved at skrive navn og ordrenummer til billet@taarnbyteater.dk.

OBS! Hvis du har givet din gavepakke videre i gave, må du meget gerne videresende denne besked samt den mail, du modtager inden længe til vedkommende. Sådan sikrer vi, at flest muligt modtager nyheden om forestillingens udskydelse.

Vi håber på at se jer alle til GREASE i 2021.
Tårnby Teater

INSTA-GREASE

Vi lægger løbende billeder og videoer ud på både Facebook og Instagram. Her kan du følge med i, hvor langt vi er med GREASE-produktionen og få lov at komme med bag kulisserne til vores prøver. Du kan se mere her.

INSTRUKTØRENS ORD

Der er lagt op til et storstilet show, og der er derfor indgået samarbejde med sangcoach, koreograf og scenetekniker fra den professionelle teaterverden. Instruktør og mangeårige medlem af Tårnby Teater, Henrik Spangsbo fortæller:

Henrik: “Grease er absolut en forestilling man går til med dyb respekt. Publikum kender historien og sangene så godt, og derfor skal man levere et tårnhøjt niveau af både skuespil, sang og dans. En halvhjertet Grease går bare ikke.”

GREASE

STORSLÅET MUSICAL I DET FRI

ET JUBILÆUM I LÆDER OG LYSERØDT

Hvad der skulle have været årets fest og fejringen af Tårnby Teaters jubilæum med GREASE i 2020 fik corona forpurret. Frygt dog ikke – festen rykkes til 2021, så du kan rocke med til “Summer Nights”, “Greased Lightning” og “You The One That I Want” under åben himmel i godt selskab med Sandy, Danny og resten af eleverne på Rydell High.

GREASE har med sine vindende budskaber om venskabs væsentlighed og at stå op for sig selv, vundet publikums hjerter verden over. Selvom musicalen er stort set lige så gammel som teatret, bliver den ved med at begejstre nye generationer, og er den oplagte garant for, at sommeren 2021 bliver en swingende folkefest.

Tårnby Skoles gård vil i de lune august- og septemberaftener danne rammerne for verdens mest navnkundige highschool, “Rydell High”. Med 250 pladser pr. aften og 19 forestillinger kommer denne store udendørsopsætning af GREASE, til at være den ubetingede største produktion i Tårnby Teaters historie.

Prøverne på GREASE er i fuld gang, og vi knokler på livet løs for at blive klar til vores store (forsinkede) sommerfejring af Tårnby Teaters halve århundrede.

INSTRUKTØRENS ORD

GREASE er absolut en forestilling man går til med dyb respekt. Publikum kender historien og sangene så godt, og derfor skal man levere et tårnhøjt niveau af både skuespil, sang og dans. En halvhjertet GREASE går bare ikke.”

– HENRIK SPANGSBO

Oliver Michelsen, Ilia Zafirakos, Asger Nordbæk og Sebastian Jalo.
Billede fra vores julegavepakker.

BILLETTER

Billetsalget til GREASE i 2021 er ikke åbnet endnu. Hvis du nåede at købe billet til den oprindelige 2020-forestilling, har du følgende muligheder:

1) Overfør billetten til næste års GREASE-forestilling. I så fald skal du ikke gøre noget – din billet gælder automatisk. Vi kontakter dig i starten af 2021 omkring, hvilken dato til næste års forestillinger, din billet skal gælde.

2) Ombyt billetten til halvanden års årskort gældende i resten af 2020 og hele 2021. Årskortholdere får gratis adgang til teatrets fredagscaféer og normale forestillinger samt billigere drikkevarer i teatrets bar. Til GREASE i 2021 har årskortholdere ikke gratis adgang, men vil til gengæld kunne komme gratis til forpremieren. Ønsker du dette, skal du skrive navn og ordrenummer her.

3) Du kan vælge at få refunderet din billet og få pengene tilbage. Ønsker du dette, skal du skrive navn og ordrenummer her.

Hvis du har købt billet med én af vores jule/valentinsgavepakker, har du samme muligheder som ovenfor. Du kan overføre billetten (og medfølgende snacks/drikkelse) til næste års GREASE-forestillinger. Du kan ombytte gavebilletten til halvanden års årskort – du vil få samme fordele som beskrevet ovenfor, men ikke de goder, der hørte til gavepakken. Eller du kan få billetten refunderet ved at skrive navn og ordrenummer her.

INSTA-GREASE

Vi lægger løbende billeder, videoer og andet materiale ud på både Facebook og Instagram. Her kan du følge med i, hvor langt vi er med GREASE-produktionen, deltage i konkurrencer og få lov til at komme med bag kulisserne til vores prøver. Du kan se mere her.